Hotzone

Private Surf Coaching

WELKOM BIJ HOTZONE PRIVÉ SURF

In mijn afgelopen 25 jaar als volledig gekwalificeerde surfinstructeur, lifeguard en persoonlijke coach, heb ik het voorrecht gehad om mensen de kans te geven om het stoked gevoel te delen op elk niveau en elke leeftijdsgroep, hetzij als hobby, passie of pure surf obsessie!

Samen met het team van Hotzone private surf neem ik je mee op een spannende en lonende reis langs de prachtige en gevarieerde kustlijn van Fuerteventura op de Canarische Eilanden – Europa’s Hawai’i.

Met behulp van mijn solide basis van lokale kennis en uitgebreide ervaring met surfcoaching, zal ik de beste surfspots en omstandigheden vinden die op de dag beschikbaar zijn, passend bij zowel jouw vaardigheden als persoonlijkheid in een veilige, maar plezierige omgeving.

Ik zal persoonlijk een surf programma op maat ontwikkelen op basis van jouw wensen en doelen. Ons gecombineerde doel als team is om jouw groei en surf ontwikkeling te inspireren en te ondersteunen.

Van de beroemde golven van wereldklasse in en rond Corralejo en Cotillo aan de noordkust

van Fuerteventura, tot de prachtige stranden aan de oostkust – Hotzone privé kan plezier en vooruitgang bieden voor diegenen die op zoek zijn naar een meer gefocuste, lonende en authentieke surfervaring.

Ik ben hier om jouw te helpen de beste golven en de best mogelijke mindset te vinden.

Laat me je vergezellen in jouw reis en zoektocht om je doelen te bereiken.

Oscar Schenk

ONTDEK ONZE LESSEN

Bij Hotzone private surf vinden we dat iedereen de kans moet krijgen om te voelen hoe het is om te surfen. Toegankelijk voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus – Bij Hotzone private surf zijn we er trots op dat we elk van onze klanten een echt authentieke surfervaring kunnen bieden beleven.

Hotzone private surf biedt een verscheidenheid aan op maat gemaakte lessen voor alle niveaus – Hieronder vindt u meer gedetailleerde informatie, gecategoriseerd op vaardigheid, samen met de lesbeschrijving.

CHECK OSCAR OP INSTAGRAM

WAAR WACHT JE OP?

Volledige surflessen zijn inclusief boardhuur, wetsuit, water en fruit.

Transfer naar het strand en terug is ook inbegrepen, je hoeft alleen een handdoek, badkleding en wat comfortabele kleding mee te nemen voor op het strand. Veiligheidsmiddelen zoals helmen zijn altijd aanbevolen en beschikbaar. Bij gebruik van eigen materiaal krijgt u 10% korting.

Voor grotere privé-groeps- of zakelijke boekingen – u kunt nog steeds allemaal samen surfen, geen probleem. Vul gewoon het contactformulier in en we nemen contact met u op met de verschillende beschikbare opties om aan uw vereisten te voldoen.

Surfen
Klassen
Gezondheid
Concurrentie
Kwaliteit van het leven