AANVULLENDE INFORMATIE OVER LESSEN .

De lessen zijn één boeking tegelijk. In overleg met jou en andere klanten, wanneer boekingsniveaus overeenkomen, zal ik voorstellen om surfers van hetzelfde niveau samen te stellen. Dit omdat het leuk is om je stoke te delen met medesurfers en gelijkgestemden te ontmoeten.

Bij meer dan twee studenten zal er een assistent-docent zijn om de kwaliteit en het gevoel van een privé-coaching omgeving te verzekeren.

Volledige surflessen zijn inclusief board, wetsuit en water en fruit. Transfer naar het strand en terug. U hoeft alleen een handdoek, badkleding en comfortabele kleding voor op het strand mee te nemen. Eigen materiaal 10% korting

Sessies van een uur ontmoeten we op het strand en is exclusief transfer naar het strand en terug.

Voor het boeken van de lessen vraag ik een aanbetaling van 20% van de totaalprijs.

Bij annulering van de geboekte lessen vindt geen restitutie plaats. De les kan worden verplaatst.

BEGINNER SURFLESSEN.

Wanneer je de basisprincipes van surfen met Hotzone private surf komt leren, zullen we ervoor zorgen dat je de best mogelijke introductie tot de sport krijgt, passend bij je wensen en de meest geschikte omstandigheden die die dag beschikbaar zijn. Tijdens onze zoektocht samen naar de juiste golven, of voordat we met de les beginnen, praten we kort over je geschiedenis met andere sporten en je connectie met de oceaan. Na dit introductieproces beginnen we de les met informatie over de gekozen surfspot waar je je eerste krijgt gevoel van glijden met de golven. We zullen je een korte introductie geven van de apparatuur die we zullen gebruiken en het board dat we voor je hebben geselecteerd. Op dit punt warmen we samen op en leer je het verschil tussen gepakt worden door de golven en zelf golven uitzoeken en die te pakken.

Zodra je zelf een golf kunt pakken, gaan we verder met de volgende stap. Afhankelijk van hoe je timing is en hoe je je in het water gedraagt, zullen we bepaalde stappen weglaten of toevoegen om het meeste uit jouw sessie te halen. Dit zalje vaardigheidsniveau en water vertrouwen zoveel mogelijk verhogen terwijl je gaandeweg veel plezier hebt. We sluiten de sessie af met een uitwisseling van feedback van de dag.

Na al die jaren lesgeven geeft het me nog steeds het grootste genoegen om het zaadje van het surfen water te geven en vervolgens te volgen hoe dit zaadje uitgroeit tot een volledig ontwikkelde en zelfverzekerde surfer. In sommige gevallen zijn klanten zelfs zelf bekwame surfleraren gewordenen hebben surfscholen over de hele wereld geopend en helpen de passie te verspreiden.

TUSSENTIJDSE LESSEN.

Als je al wat ervaring hebt in het water kun je de intermediate surfles boeken. Of jij nu wilt dat wij jouw pop-up techniek verfijnen of jouw vaardigheden in de line-up verbeteren, wij kunnen daarbij helpen. Terwijl we op zoek gaan naar de surfplek die het beste bij je vaardigheden past, praten we je over de lokale plekken die we passeren, en kun je ons vertellen aan welke dingen je die dag specifiek zou willen werken. Hoewel het surfen booming is, zullen we ons uiterste best doen om de minder drukke plekken voor je te vinden. Meestal zullen we werken aan het pakken van meer golven en het maken van langere ritten, wat je natuurlijk helpt om een betere surfer te worden. Natuurlijk, als je wilt werken aan meer radicale bochten, floaters, 360’s etc. kunnen we je met plezier helpen – ongeacht of je een shortboard of een longboard surft.

Je kunt kiezen uit een brede selectie surfplanken – 5’4 “tot 9’6”. Of je nu een week of 10 jaar ervaring hebt, het geeft ons altijd plezier om je de exacte informatie en tips te geven die nodig zijn om je te helpen verder te verbeteren – dit zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf en jouw surftrip haalt en je kunt deze kennis meenemen naar je thuisplek of je volgende reisbestemming.

PROFESSIONELE LESSEN .

Als voormalig wedstrijdsurfer kan ik je voorbereiden op het omgaan met stress tijdens het concurreren en leren om je scores te verbeteren. Voeding, fitness en mindset worden gestructureerd voor meer vertrouwen tijdens wedstrijden.

LONGBOARD LESSEN .

Longboard surfen is een synoniem voor goede vibes, een losse houding en ontspannen golfrijden. Als vooruitstrevende old school longboard surfer kan ik je de kneepjes van het longboard surfen laten zien. Van het vangen van meer golven tot neusritten, cross steps, reverse take-offs en 180 shove-it. Jij vertelt me ​​waar je aan zou willen werken en ik help je daarbij.

BIG WAVE SURF LESSEN.

De belangrijkste focus hier zal zijn om je comfortabel te voelen in grote golven. Met verschillende programma’s word je zelfverzekerder met grote omstandigheden. Fysieke schema’s bij het surfen op grote golven omvatten ademtraining. Dit helpt de longcapaciteit, de cardiovasculaire gezondheid te verbeteren en helpt om kalm te blijven door middel van wipeouts. Yoga Training helpt het lichaam ook om efficiënt zuurstof te gebruiken. We werken aan de ademhaling, mindset en strategieën die je zullen helpen overleven in grote omstandigheden.

SURFLES VOOR HET SURFEN VAN HOGE GOLVEN .

Onze focus zal voornamelijk liggen bij het op je gemak voelen tussen de grote golven. Met verschillende programma’s zal ik je meer vertrouwd laten voelen met hoge condities. We werken aan het ademen, de mind-set en de strategieën die je zullen helpen op big wave spots.

PRIVÉ SURFLESSEN VOOR GEZINNEN.

Een van de beste dingen in het leven is om je passie te delen met jouw familie. We zorgen ervoor dat jij en jouw gezin een ervaring hebben die geweldige herinneringen zal achterlaten om op terug te kijken voor het leven. Hotzone private surf is hier om uw surfsessie af te stemmen op uw eigen wensen en die van uw gezin. Ons lesmodel en hoge instructeurs ratio zijn inherent geschikt voor gemengde capaciteiten en gemengde niveaus van fitness om tegelijkertijd samen in het water te zijn. We kunnen indien nodig een oppas regelen en we zullen jou graag alle andere hulp bieden die je nodig hebt om jouw surf herinneringen en -ervaringen lonend te maken.

RESERVERINGEN VOOR PRIVÉ GROEPEN EN BEDRIJVEN MET HOTZONE PRIVATE SURF.

Voor individuele groepsreserveringen (4 personen of meer) en zakelijke surf ervaringen kun je contact met ons opnemen en wij nemen contact met je op zodra we uit het water zijn om jouw reisschema en specifieke vereisten te bespreken, samen met de vele beschikbare opties.

PORTUGAL-ERICEIRA

Hotzone privé surflessen kunnen je meenemen op een spannende en lonende reis langs de prachtige en gevarieerde Portugese kustlijn.

Door gebruik te maken van regionale en lokale kennis en onze uitgebreide ervaring met surfcoaching, zullen we samen de beste surfspots en -omstandigheden vinden die passen bij jouw vaardigheden en persoonlijkheid in een veilige en plezierige omgeving.

Je ontvangt een zorgvuldig gepland individueel en op maat gemaakt surf lesprogramma op basis van je wensen en wat je het beste zou willen bereiken en ervaren.

Van de beroemde golven van wereldklasse in en rond Ericeira in het noorden van Portugal tot de populaire resorts en het surfparadijs aan de Algarve – Hotzone privé surfcoaching kan leuke en persoonlijke vooruitgang opleveren voor diegenen die op zoek zijn naar een meer gefocuste en lonende surfervaring.

GEHANDICAPT.

Wij zorgen ervoor dat u een geweldige tijd zult hebben. Ik zorg voor een programma op maat dat past bij jouw wensen. Veiligheid, plezier en het bereiken van onverwachte doelen in het leven staan ​​bij deze lessen centraal. Het is aangetoond dat het in contact zijn met de elementen zeer sterk positief is voor lichaam, geest en zelfvertrouwen.

VIDEO COACHING.

Als je jezelf graag ziet surfen en alles wilt horen wat je kunt gebruiken om meer uit je sessie te halen en je stijl en vaardigheden te verbeteren. Dit is misschien iets voor jou.

Hotzone privé surf video coaching biedt een boeiende en zeer effectieve methode om je te helpen vooruitgang te boeken met je surf- en surfervaring.

Zoals altijd zal ik op de dag naar de allerbeste surf omstandigheden zoeken die bij je vaardigheidsniveau passen en je technieken en bewegingen vastleggen op video vanaf de kust.

Na de sessie bekijken we samen de beelden van dichtbij en analyseren we in meer detail elementen zoals het lezen van de voorwaarden en golf keuzes, surftechniek en je surfstijl en vele andere. Ik ga met je om de tafel zitten en geef je zowel mondelinge als schriftelijke feedback met tips en ideeën voor verbetering en voor meer surfplezier in de toekomst. Hotzone privé video surf coaching kan worden gebruikt voor beginnende surfers, half gevorderde surfers en gevorderde surfers.

VIDEO OP AFSTAND PRIVÉ SURF COACHING.

Een relatief nieuwe toevoeging aan mijn diensten als een direct gevolg van klanten die vooruitgang willen blijven boeken met hun surfgedrag, maar beperkt zijn voor reizen in 2021 tussen onze privé-coachingslessen.

Hotzone privé video-surfcoaching op afstand is een geweldig en innovatief hulpmiddel gebleken voor surf progressie op elk niveau en op elke locatie naar keuze.

Zeer vergelijkbaar met technieken voor video-surfcoaching, alleen dat u uw surfvideo of -video’s doorstuurt zodat ik deze op afstand kan beoordelen

Ik zal eens goed kijken en aantekeningen maken bij elke handeling die wel wat tips kan gebruiken.

Hierna zal ik mijn aantekeningen met je delen door middel van een persoonlijk gesprek (duur van een uur) via Skype of iets dergelijks.

Of je nu een beginnende surfer, een gemiddelde surfer of een gevorderde surfer bent. Video privé surf coaching op afstand is de manier om je vaardigheden te verbeteren tijdens het surfen op je eigen strand of op een surftrip waar ook ter wereld.

Hotzone surfcoaching op afstand kan ook helpen bij het vinden van de beste omstandigheden en plekken op je surf trip die je zelf onderneemt en zo je helpen om het meeste uit je surftrip te halen.